POPIS

O NÁS

HISTÓRIA

LOKALITA

Zaujímavosti

FOTO

KONTAKT

INFORMÁCIE PRE INVESTOROV

 /

SK

ENG

Cassovar, Cassovar Komplex, logo

Zásady používania súborov cookies

Cassovar komplex

1. Cassovar business center a.s. užíva na tejto webovej stránke súbory cookies, ktoré sú tu použité za účelom merania návštevnosti webu, cielenie reklamy, prispôsobenie zobrazenie webových stránok www.cassovar.sk. Cookies pre meranie návštevnosti webu a prispôsobenie zobrazenie webových stránok sú spracovávané na základe oprávneného záujmu správcu. Cookies pre cielenie reklamy sú spracovávané na základe vášho súhlasu.

 

2. Údaje, ktoré prevádzkovateľ takto získa, môžu byť sprístupnené ďalším spracovateľom, najmä prevádzkovateľom služieb a platforiem Google

 

 

3. Webovú stránku možno používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu.

 

4. Zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu je aktivované z iniciatívy návštevníka webu, vyjadrením aktívneho zaškrtnutia možnosti „Súhlasím", ktorá nasleduje za upozornením v dolnej časti webovej stránky, znejúcim nasledovne: „Prevádzkovateľ webu, Cassovar business center a.s. - ako správca osobných údajov, spracováva na tomto webe cookies potrebné pre fungovanie webových stránok a na analytické účely.

 

5. Súhlas udeľujete na dobu, ktorá je uvedená nižšie pri jednotlivých marketingových cookies. Súhlas so zbieraním údajov súborov cookies pre marketingové účely možno vziať kedykoľvek späť, a to pomocou zmeny nastavenia príslušného internetového prehliadača.

 

6. Zhromaždené cookies súbory sú spracované prostredníctvom:

 

  • služby Google Analytics, prevádzkovanej spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Cookies súbory zozbierané spoločnosťou Google Inc. sú v súlade so Zásadami ochrany súkromia, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing

 

7. Vezmite, prosíme, na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:

 

  • požadovať od správcu informáciu, aké vaše osobné údaje spracúva,
  • vyžiadať si u správcu prístup k týmto údajom a nechať ich aktualizovať alebo opraviť,
  • požadovať od správcu vymazanie týchto osobných údajov - výmaz správca vykoná, pokiaľ nie je v rozpore s platnými právnymi predpismi a oprávnenými záujmami správcu,
  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na správcu alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

 

8. Spoločnosť Cassovar business center a.s., zhromažďuje na svojich webových stránkach nasledujúce súbory cookies:

Copyright © 2017 Cassovar.sk All rights reserved

Cassovar, Cassovar Komplex, logo

Cassovar Komplex je najväčší multifunkčný komplex na východnom Slovensku s nadštandardnými kancelárskymi, obchodnými a maloobchodnými priestormi.

Pravidlá ochrany osobných údajov

Adresa

Cassovar Business Center a.s

Žriedlová 11, 040 01 Košice

Kontaktné informácie

Peter Murko:

+421 903 787 300   |  +421 903 904 468

Ladislav Novák (CBC I):

interimbest@email.cz

Peter Pitoňák (CBC II):

 +421 907 982 014  |  pitonak11@gmail.com

Napíšte nám

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Odoslaním kontaktného formulára súhlasím so spracovaním osobných údajov